Acțiune de dezinfectare în desfășurare – scări de bloc / UAT Feldioara

1-2 Aprilie 2020 – În conformitate cu prevederile impuse de Ordonanța Militară Nr.4/29 Martie 2020, Primăria Feldioara demarează, după acțiunile susținute ce au vizat dezinfectarea în spațiile publice intens circulate de pe raza comunei noastre și montarea de dispensere în fiecare scară de bloc, începând de azi, periodic, acțiuni de igienizare și dezinfectare în toate scările de bloc și spațiile comune, vizând, prin aplicarea tuturor acestor măsuri, prevenirea și stoparea pandemiei cauzate de noul coronavirus COVID – 19. În timpul desfășurării lor, cetățenii sunt rugați să evite, pe cât posibil, interacțiunea directă cu personalul ce asigură aceste proceduri. Toate aceste măsuri de igienizare și dezinfectare vor continua în mod susținut, dorindu-ne, cu toții, să trecem cât mai curând peste această perioadă de grea încercare pentru întreaga omenire.

 

Facem apel, și de această dată, pentru a spori demersurile întreprinse la nivel local, ca toți locuitorii comunității noastre să rămână cât mai mult posibil în case, să nu iasă decât atunci când există urgențe reale, să evite contactul cu alte persoane în spațiul public și să respecte măsurile și recomandările oficiale transmise de autorități, menite să ne protejeze pe noi toți.

 

Contăm, și în acest demers susținut de autoritatea publică locală, pe responsabilitatea fiecărui cetățean de rând, asigurându-vă, totodată, de tot sprijinul nostru. Multă sănătate!

 

Primaria Feldioara/Centru de Informare Turistica Feldioara

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut