Amendament în Parlamentul României privind adoptarea unei modificări a LEGII PENSIILOR-Feldioara

O nouă victorie pentru locuitorii județului Brașov!

Propunerea domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Ioan Veştea și a domnului Sorin Taus, primarul comunei #Feldioara, adresată parlamentarilor #PNL, a fost concretizată în amendament al parlamentarilor Andronache Gabriel și Mara Calista, iar Parlamentul României a adoptat o modificare a LEGII PENSIILOR. Astfel, prin această modificare, locuitorii comunei #FELDIOARA vor ieși la pensie cu 2 ani mai devreme, din cauza poluării generate de radiații din minereuri radio-active, provenite de pe platforma industrială care funcționează în zonă.

De aceeași prevedere vor beneficia și locuitorii localităților situate într-o rază de 8 km în jurul sitului în care se află sursa poluării.

Prin acest gest făcut de legiuitor, datorită parteneriatului cu deputatul #PNL de Brasov, Gabriel Andronache, li se oferă și bunicilor din această zonă mai mulți ani de bucurie alături de cei dragi!

Este a doua reușită parlamentară în mai puțin de 60 de zile, iar brașovenii din zonele poluate sunt beneficiari direcți ai acestor modificări!

#Înechipă garantăm parteneriatul cu cetățenii județului #Brașov!

Continuăm!
#treabăchibzuită #PNLBrașov #înechipă #Feldioara

Primaria Feldioara/Centru de Informare Turistica Feldioara

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut