Cetatea FELDIOARA, suspendare a activităţii începând cu data de 9 Noiembrie 2020 (ȋn contextul pandemiei de Coronavirus, COVID – 19)

Dragi prieteni,

Primăria Feldioara vă aduce la cunoștinţă suspendarea activităţii cu publicul la Cetatea FELDIOARA ȋncepând cu data de 9 Noiembrie 2020, ȋn contextul pandemiei de Coronavirus (COVID – 19). Măsura a fost luată conform Hotărârii nr. 30 din 21 Octombrie 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Braşov, ȋn urma creșterii incidenţei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 ȋn ultimele 14 zile peste pragul de 3 / 1000 de locuitori la nivelul Comunei Feldioara.

Toate schimbările de program vor fi actualizate prin afișare atât la obiectivul turistic, cât și ȋn mediul online – pagini oficiale de socializare (Primăria Feldioara, Centru de Informare Turistica Feldioara, Cetatea Feldioara – Marienburg) și site www.primaria-feldioara.ro

Vă stăm la dispoziţie și prin telefon, la Centrul de Informare Turistică Feldioara – 0268 265 075 / 0751 992 093.

Suntem încrezători că vom depăşi cu bine şi această nouă încercare, iar porţile cetăţii se vor redeschide curând. Purtaţi-vă de grijă, înainte de toate şi să ne auzim numai cu bine! Vă mulţumim din suflet pentru ȋnţelegere! 💞

Centru de Informare Turistica Feldioara/Primaria Feldioara

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut