Hotărârea Nr. 30 / 21 Octombrie 2020 privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus (Covid-19) la nivelul Judeţului Braşov

Instituția Prefectului – Județul Brașov / INFORMARE DE PRESĂ

► Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 29/21.10.2020, privind funcționarea în „scenariul roșu”, pentru o perioadă de 14 zile, a Liceului „Șt. O. Iosif” din Rupea și a Școlii Gimnaziale Cristian.

► De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr. 30/21.10.2020, privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus la nivelul județului Brașov.

Printre aceste măsuri se numără:

– Obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise din județul Brașov.

– Interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în toate spațiile din județul Brașov cum ar fi – fără a se limita la acestea – saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

– Interzicerea circulației persoanelor în județul Brașov în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Hotărârile nr. 29 și 30/21.10.2020 ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov sunt disponibile aici:

https://bv.prefectura.mai.gov.ro/…/20…/10/Hot-CJSU-nr.29.pdf
https://bv.prefectura.mai.gov.ro/…/20…/10/Hot-CJSU-nr.30.pdf

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut