Hotărârea nr. 40/10.11.2020 – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov

■ Art. 1. Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 34 din 27 octombrie 2020, emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în următoarele unități administrativ-teritoriale: municipiul Brașov și comuna Hărman;

■ Art.2. În următoarele unități administrativ-teritoriale din județul Brașov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile: municipiile Codlea, Făgăraș, Săcele, orașul Râșnov și comunele Hoghiz, Bod, Bran, Sâmbăta de Sus, Cristian, Tărlungeni, Poiana Mărului, Moieciu, Homorod, Feldioara și Ucea.

■ Art. 3 Începând cu data de 11.11.2020, ora 0:00, în localitățile enumerate la art. 2 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30/21.10.2020.

■ Art.4. Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 și 2.

■ Art.5. Comitetele locale pentru situații de urgență vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

■ Art.6. Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut