Ordonanța Militară Nr.4/29 Martie 2020-Dotare cu dispensere, UAT Feldioara

În atenția locuitorilor Comunei Feldioara,

Având în vedere prevederile impuse de Ordonanța Militară Nr.4/29 Martie 2020, 🔴Art.6 – (1) Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune, Primăria Feldioara a dispus achiziționarea și montarea, începând de azi, 31 Martie, la fiecare scară de bloc din Comuna Feldioara și satul aparținător, Colonia Reconstrucția, a unui dispensor ce va fi aprovizionat periodic cu dezinfectant, demers ce se dorește a veni în sprijinul asigurării măsurilor de protecție ce se impun la nivel mondial în vederea stopării pandemiei cauzate de noul coronavirus COVID – 19. Deasemenea, acțiunile de igienizare și dezinsecție vor continua în mod susținut, atât în scările de blocuri, cât și în spațiile publice intens circulate, de îndată ce condițiile meteo vor permite acest lucru. În termen de 2-3 zile, fiecare scară de bloc va avea montat un dispensor aprovizionat corespunzător.

Totodată, pentru a spori toate aceste măsuri, locuitorii comunității noastre sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să rămână cât mai mult posibil în case, să nu iasă decât atunci când există urgențe reale, să evite contactul cu alte persoane în spațiul public și să respecte măsurile și recomandările oficiale transmise de autorități, menite să ne protejeze pe noi toți.

Contăm, și în acest demers susținut de autoritatea publică locală, pe responsabilitatea fiecărui cetățean de rând, asigurându-vă, totodată, de tot sprijinul nostru. Multă sănătate!

Primaria Feldioara/Centru de Informare Turistica Feldioara

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut