Program Ratbv S.A. Linia 320 Rotbav – Brașov începând cu data de 1 Octombrie 2022

‼️ În atenția locuitorilor Comunei Feldioara / Noul program pentru RATBV S.A.Linia 320 Feldioara – Brașov începând cu data de 1 Octombrie 2022, cu următoarele completări:
👉 Ca urmare a demersurilor susținute de Primaria Feldioara, Asociația de Transport Metropolitan Brașov și RATBV SA, începând de sâmbătă, 1 octombrie 2022, noi facilități pentru utilizatorii liniei de transport metropolitan cu indicativul 320, Brașov – Feldioara (Rotbav), traseul urmând a fi deservit de autobuze EURO 6 Menarini Citymood.
✅ Totodată, sunt introduse o pereche de stații, iar orarul cunoaște o îmbunătățire prin suplimentarea numărului de curse. Astfel, în fiecare zi lucrătoare, vor fi efectuate încă trei curse tur – retur, cu plecări la orele 11.00, 17.00 și 19.00 din capătul de linie Gara CFR Brașov. De amintit faptul că din luna martie a acestui an traseul liniei 320 a fost prelungit până spre centrul orașului, în zona Gării CFR Brașov, măsura dovedindu-se foarte eficientă, prin creșterea semnficativă a numărului de utilizatori. În ceea ce privește noile stații de pe traseul Brașov – Feldioara, acestea vor purta numele ”Ferma 11”, sunt amplasate pe DN 13 și se află între stațiile ”Mondo Trans” și ”Agromec”.
‼️ De menționat faptul că pe linia 320 se poate călători pe bază de bilete sau cu Abonamentul lunar metropolitan, al cărui preț este de 195 de lei și care permite folosirea tuturor mijloacelor de transport operate de RATBV, atât în municipiul Brașov, cât și în toată zona metropolitană deservită.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut