Unităţi de cazare

Pensiunea Marienburg

Pensiunea noastră este situată în Comuna Feldioara, Strada Octavian Goga, Nr 48, judeţul Brașov, la o distanţă aproximativă de 1 km de Drumul Naţional DN13.
În jurul pensiunii Marienburg există numeroase monumente istorice, atât în comună cât și în afara acesteia, la distanţe relativ mici, cum ar fi:
– Cetatea Feldioara
– Biserica fortificată din Feldioara
– Monumentul studenților sași din Feldioara
– Cetatea Rupea
– Cetatea Crizbav
– Castelul Bran
– și multe alte monumente aflate în orașul Brașov, care este la o distanţă de doar 18 km de comuna Feldioara!
Cetatea din Feldioara a fost construită în secolul XIII, cetatea de la Feldioara fiind cea mai importantă fortificație ridicată de cavalerii teutoni în Transilvania. Cetatea este monument istoric. Cetatea a fost până în anul 2013 o ruină. Ea a fost restaurată în totalitate în perioada anilor 2013 – 2017.
Datorită stilului pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, dar toate dispun de aceleași facilități (baie proprie, TV, internet wireless) și, nu în ultimul rând, fiecare are o panoramă deosebită în funcție de orientare.
Vă aşteptă cu drag în cele 4 spaţii de cazare

Contact – 0745182956/ 0740291106.

Facebook –https://www.facebook.com/Pensiunea-Marienburg-693457210985480/

Complex Turistic Doripesco

Complexul Turistic Doripesco este situat la 25 km de Brasov, pe DN 13 (E60), într-un mănunchi de lacuri, unde găsim și ferma piscicolă DORIPESCO.

Complexul Turistic Doripesco este alcătuit din motel şi restaurantul cu specific pescăresc, iar pentru acestea deţinem CERTIFICATUL DE CLASIFICARE Nr. 8321/5993, care clasifică unitatea la categoria 2 stele. Motelul are o capacitate de cazare de 38 locuri, dispuse în 7 camere duble şi 6 apartamente.

Unitatea se clasifică la categoria 2 STELE, prin CERTIFICATUL DE CLASIFICARE NR. 8321/5993.

DN13, la 25 km de Brasov, in directia Sighisoara
Brașov

Contact – 0721 204 146
office@doripesco.ro

http://www.specific-pescaresc.ro

Restaurantul are specific pescăresc, aici clienţii putând să servească o gamă variată de preparate din peşte (crap, păstrăv, somn, şalău şi somon), chiar mai mult, clienţilor li se oferă posibilitatea alegerii direct din acvariul restaurantului a peştelui pe care doresc să-l consume. Restaurantul dispune de două saloane, unul pentru fumători şi unul pentru nefumători, acestea având o capacitate de 130 locuri. Pe lângă preparatele din peşte, bucătarii noştrii vă aşteaptă şi cu o gamă variată de preparate din pui, porc sau vită. În plus, în restaurantul nostru, nu doar peștele este ridicat în slăvi, maeștrii bucătari știind să răsfețe clienții cu delicioase deserturi! Atenție … creează dependență!

 

Hanul din Ardeal

Strămoşii tăi odinioară când „hanul” le era loc de popas şi odihnă, la han îşi astâmpărau atât foamea, cât şi setea. Te invităm aşadar călătorule să nu ne ocoleşti şi să retrăieşti euforia acelor vremuri de mult uitate.
Situat la 10 km de Braşov pe DN13, în direcţia Feldioara, Sighişoara, Târgu Mureş, păstrează tradiţia hanurilor de altădată şi vă aşteaptă cu o mâncare tradiţională gustoasă, „ca la mama acasă” şi cu un vin bun.
Construit din temelii şi conceput în stil rustic, cu tot confortul unui hotel, HANUL DIN ARDEAL oferă oaspeţilor săi condiţii deosebite de cazare şi masă. (păstrând reţete unice la anumite preparate culinare de excepţie). Aşadar, îţi punem la dispoziţie, călătorule, camere cochete, dotate ca pentru vremurile noastre (card electronic, frigo-bar şi TV-LCD+satelit) unde să te poţi relaxa în voie.
HANUL DIN ARDEAL dispune de 3 camere single şi 13 camere double (cu pat matrimonial sau cu paturi separate) confortabile şi cochet mobilate, cu grupuri sanitare proprii, cu baie, încălzire centrală, televizor-lcd
Îţi punem la dispoziţie trei saloane dotate cu tot necesarul, pentru ca tu să poţi chefui în voie la o chermeză, nuntă ori botez. Şi mai află, călătorule, că de vei voi să-ţi uneşti destinul cu cea iubită doar de tine, iar ospăţul să îl faci la noi, îţi vom oferi o sumedenie de avantaje şi facilităţi, care să te încânte.
Vă aşteptăm să ne vizitaţi şi vă promitem că nu o să vă dezamăgim!
DETALII LA TEL: 0721770870

Site – http://www.hanuldinardeal.ro/

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Sari la conținut